Stuurbekrachtigingactie

Tot eind januari is de optie stuurbekrachtiging gratis op alle Ligier JS60 voorraadmodellen! Normaal gesproken betaalt u € 595,- voor deze optie, waar u hem nu helemaal gratis ontvangt!

Gratis stuurbekrachtiging

Het stuur van je brommobiel met één vinger ronddraaien? Die luxe is alleen weggelegd voor de merken Ligier en Microcar. En het is nu wel héél verleidelijk om voor die extra luxe te kiezen. Want van …. tot …. eind januari is de stuurbekrachtiging van alle Ligier JS60 voorraadmodellen gratis. Normaal gesproken kost deze extra luxe € 595,-. Dát rijdt lekker weg!

‘Maak een proefrit en ervaar zelf de extra luxe van stuurbekrachtiging’

Gauw naar de plaatselijke dealer. Voor een Ligier JS60 uit voorraad, in de fabriek voorzien van stuurbekrachtiging. En die extra luxe kost tot …. 2022 helemaal niets. Dit voordeel bedraagt op een haar na 600 euro. Als dat geen proefrit waard is! Ervaar het zelf. Maak een afspraak met de erkende Ligier Group dealer in de buurt en pak die winst. Wacht niet te lang, want de voorraad is beperkt.

Ga voor een topervaring

De nieuwe Ligier JS60 is de absolute top in de wereld van de brommobiel. Zijn eigentijdse design, het robuuste karakter van een SUV, het hoge uitrustings- en afwerkingsniveaus… het is allemaal van een zeldzame klasse. En dan alle opties voor nog meer persoonlijke beleving! Waaronder nu tijdelijk gratis stuurbekrachtiging. Een extra reden om de snelste weg naar de dealer in te slaan.

Dat voelt magisch

Met zijn hoge instap, fijne stoelen en prettige wegligging biedt de Ligier JS60 al heel veel rijcomfort. Of je nu 16 of 96 bent, dankzij de compacte afmetingen en het geringe gewicht laveert iedereen soepel door het verkeer. Kan het nóg soepeler en lichter? Ja, dan kan. De Ligier JS60 met stuurbekrachtiging laat zich met één vinger leiden. ‘Dat voelt magisch,’ zeggen onze klanten. Beleef het zelf tijdens een testrit.

LET OP

Deze voordeelactie die een besparing van € 595,- oplevert is alleen van toepassing op Ligier JS60 en slechts geldig van 1 september tot 31 oktober Zolang als de voorraad strekt! 

Meer informatie over de stuurbekrachtigingactie 2022

Wilt u meer informatie over de stuurbekrachtigingactie 2022? Wij helpen u graag verder. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.