Brommobiel leasen

Voor één vast bedrag per maand in een nieuwe brommobiel rijden! Vooraf weet u exact waar u aan toe bent. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan. Het leasebedrag is namelijk inclusief onderhoud, verzekering, reparaties en uiteraard de brommobiel zelf! De enige kosten die u zelf nog moet betalen, zijn de brandstofkosten. Voor alle zaken omtrent uw brommobiel, heeft u dan één vast aanspreekpunt, uw dealer.

Verzekering​

De verzekering is inbegrepen in uw maandelijkse kosten, dit is uniek. Zo heeft u alle zaken via één partij geregeld en blijft ook voor de verzekeringsvragen, uw dealer het aanspreekpunt.

Ligier insurance
gereedschap op tafel

Onderhoud​

Voor onderhoud kunt u terecht bij uw eigen Microcar/Ligier dealer. Daar wordt vakkundig onderhoud uitgevoerd zodat uw brommobiel altijd in topstaat verkeerd. Op onderhoud wordt niet bezuinigd, wij willen dat u altijd met een veilige auto de weg op gaat.

Schade

Indien u schade heeft kunt u daarvoor ook terecht bij uw eigen dealer. Zij zorgen ervoor dat in samenspraak met de leasemaatschappij uw brommobiel weer teruggebracht wordt naar zijn originele staat.

ligier dashboard
ligier meer weten

Meer weten?​

Bekijk dan de meest gestelde vragen. U kunt natuurlijk ook direct contact met ons of uw Ligier-dealer opnemen!