Garantie

Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw nieuwe Ligier of Microcar perfect wordt afgeleverd. Alle nieuwe Ligier en Microcar modellen zijn standaard ook voorzien van 2 jaar uitgebreide fabrieksgarantie.

Mocht u onverhoopt toch stranden met uw Ligier of Microcar dan kunt u tijdens de garantieperiode kosteloos gebruik maken van de 24 uurs hulpdienst. Waar in België u ook staat, wij zorgen ervoor dat u en uw auto veilig naar de dealer worden gebracht.

Hulp is onderweg!

Ook kunt u gedurende de garantieperiode gratis gebruik maken van de hulpdienst. Waar u ook gestrand bent (in België of net over de grens), de hulpdienst van Ligier Microcar zorgt ervoor dat u veilig en goed naar de dichtstbijzijnde dealer wordt gebracht. In overleg wordt er dan bepaald wat het beste is zodat u weer snel thuis komt. Mocht u onverhoopt bij u thuis voor de deur staan met problemen, geen probleem, dan komt onze hulpdienst graag bij u thuis om te zorgen dat u weer direct mobiel bent.

ANWB helpt auto
foto buiten

Een extra jaar garantie

Wij bieden u zelfs de mogelijkheid om een 3e jaar aanvullende garantie bij te kopen. De kosten hiervan bedragen EUR 525,- incl. BTW. Dan heeft u ook in het 3e jaar recht op de garantierichtlijnen zoals deze van toepassing zijn in het 1e en 2e jaar. Ook kunt u dan in het 3e jaar kosteloos gebruik maken van de hulpdienst.

Met bovenstaand pakket koopt u dus extra zekerheid voor 3 jaar:

  • Geen onverwachte kosten tijdens de extra garantieperiode;
  • De werkzaamheden worden altijd uitgevoerd door zeer ervaren Ligier Microcar technici;
  • Bij de herstelwerkzaamheden wordt altijd gebruik gemaakt van originele onderdelen;
  • De aanvullende garantie is gekoppeld aan uw auto, dus bij inruil / verkoop is de garantie overdraagbaar;
  • Gratis pechhulp gedurende de garantieperiode.

Plan direct een proefrit!

De dichtstbijzijnde dealer neemt contact met u op

Ligier binnenzijde met handen op stuur