Verzekeringen

Voor het verzekeren van uw nieuwe of gebruikte Ligier of Microcar hebben wij een samenwerking met ANWB / Unigarant. Dit is de specialist op het gebied van brommobiel verzekeringen. Met deze unieke brommobiel verzekering rijdt u met een veilig gevoel weg. Dankzij de zeer gunstige polisvoorwaarden, scherpe tarieven en service gerichte werkwijze, bieden wij de verzekering voor uw Ligier of Microcar. Deze verzekering kunt u afsluiten voor uw net gekochte Ligier of Microcar, maar rijdt u al enige tijd met een Ligier of Microcar dan nodigen wij u graag uit om de condities en voorwaarden te vergelijken, mogelijk is het voor u interessant om over te stappen naar deze verzekering.

Voordelen ANWB verzekeren:

  • U bouwt tot wel 75% no-claimkorting op;
  • Zeer uitgebreide aanvullende dekkingen mogelijk;
  • Diefstal in het 1e jaar? Dan krijgt u de nieuwwaarde terug.
ANWB winkel buitenzijde
anwb vlag

De ANWB / Unigarant verzekering

Bij de ANWB / Unigarant verzekering kunt u kiezen uit vier basis dekkingen:

  • Wettelijke aansprakelijkheid (WA);
  • Diefstal
  • Aanrijding
  • Diefstal en aanrijding

 

Indien u de keuze maakt voor de dekking aanrijding is uw brommobiel ook verzekerd tegen schade door aanrijding, vandalisme, brand en storm. Met de diefstal en aanrijding dekking kiest u voor het meest uitgebreide pakket en heeft u geen onverwachte verrassingen.

Uitbreiding mogelijk

De al zeer complete basisverzekering kunt u nog uitbreiden met onderstaande aanvullende dekkingen:

Pechhulp

Met ANWB pechhulp bent u snel weer op weg als u stil komt te staan onderweg. Is reparatie onderweg niet mogelijk dan wordt u samen met uw brommobiel naar een Ligier Microcar dealer of naar uw huis gebracht.

Inzittenden verzekering / passagier verzekering

Met deze aanvullende module heeft u nog een extra dekking voor als u of uw passagier als gevolg van een aanrijding blijvend invalide raakt of mogelijk overlijdt. Dan krijgt u een vergoeding. Bij blijvende invaliditeit is dit maximaal EUR 30.000,- en bij overlijden maximaal EUR 3.000,-.

Verhaalsrechtsbijstand

Heeft u een aanrijding met iemand anders? En is de andere partij aansprakelijk? Dan helpen wij u graag met het terugkrijgen van de kosten. Wij regelen dit dan met de andere partij. Zo maken wij het u gemakkelijk.

Premie berekenen en zelf verzekering afsluiten