Zakelijk rijden

Bent u ondernemer of rijdt u veel in steden, dan is een Ligier of Microcar mogelijk de ideale oplossing voor u.

Als u zich veelvuldig verplaatst in steden is een brommobiel van Ligier Microcar mogelijk het ideale vervoermiddel voor u. Met zijn topsnelheid van 45 km/u kunt u perfect meekomen met al het verkeer in de steden. U reist uiterst comfortabel, want de meeste van onze voertuigen zijn uitgerust met stuurbekrachtiging, airconditioning en lederen bekleding, maar zelfs Apple Carplay behoort tot de mogelijkheden. Kortom, al het comfort en de luxe die u ook gewend bent in uw personenauto.

Ten opzichte van een scooter of fiets heeft u de mogelijkheid om een passagier mee te nemen en beschikt u over een grote bagageruimte, zodat u ook nog eenvoudig allerlei zaken mee kunt nemen. En wellicht ten overvloede, maar vergeleken met een tweewieler zit u volledig droog en kunt tijdens het rijden genieten van de muziek of in alle rust uw telefoongesprekken voeren.

Indien u ervoor kiest om de Ligier of Microcar zakelijk aan te schaffen heeft u nog vele voordelen:

  • U kunt de BTW terugvorderen;
  • Er zit geen inschrijftax op een Ligier of Microcar.

Ook als u de Ligier of Microcar privé koopt hoeft u geen inschrijftax te betalen.

Naast kopen bieden wij u ook de mogelijkheid om de Ligier of Microcar op basis van financial lease of operational lease te bezitten. Het voordeel van financial lease is dat de brommobiel bij u op de balans komt te staan, erop kan afschrijven en alle operationele kosten zakelijk kan boeken. Aan het einde van de looptijd van het financial lease contract is de brommobiel uw eigendom.
Wilt u op voorhand weten wat uw kosten zijn, kies dan voor een operational lease vorm. U weet dan exact wat uw maandelijkse kosten zijn, dit bedrag kunt u ook als kosten boeken in uw administratie, alleen nog tanken en u kunt rijden met de brommobiel.

Kortom, ook voor ondernemers die veel in de steden rijden is een brommobiel de perfecte oplossing. Wilt u bespreken waarom de brommobiel interessant is voor u? Maak dan een afspraak met een van de officiële Ligier Microcar dealers.