Binnenkort al rondrijden in de nieuwste Ligier of Microcar?

Dat kan. Ben jij nog geen 18, maar wil je al wel graag autorijden? Wist je dat je zonder autorijbewijs al wel in een brommobiel mag rijden? Vanaf 16 jaar mag jij, als jij een bromfietsrijbewijs hebt, dus ook rijden in de nieuwste Ligier JS50 Ultimate! Dat betekent dat je makkelijker naar vrienden kunt, sneller in de stad of op school bent en ook als het regent gewoon droog en warm aankomt waar je wilt zijn. Dit is wat jij wilt!

Waarom een brommobiel rijden?

Ben jij benieuwd naar de moderne brommobielen? Hieronder een aantal van de vele voordelen van de Ligier en Microcar modellen die wij jou kunnen bieden:

   Geen wegenbelasting voor brommobielen;

   Voelt als een volwaardige auto;

   De motor beschikt over een snelheidslimiet, maar trekt snel op (elektronisch geregeld);

   Je kunt makkelijk in- en uitstappen;

   Bluetooth en media voor makkelijk afspelen van eigen muziek/audio;

   Airco systeem;

   Relatief zuinig in gebruik;

   Achteruitrijcamera;

   Easy-parking, voor eenvoudig inparkeren.

JS60 ULTIMATE Asphalt Grijs
ligier sfeer 04

Brommobiel als tweede auto zonder hoge vaste lasten?

Soms zou het zo makkelijk zijn, een tweede auto voor de deur. Droom jij hier eigenlijk ook van, maar lijkt een tweede grote auto erbij nemen zo overdreven?

Ga dan voor de middenweg en kies voor een brommobiel van Ligier of Microcar en maak kennis met de nieuwste modellen. Deze brommobielen hebben een sportief en klassiek karakter waardoor ze niet onderdoen voor bijvoorbeeld een Fiat 500.

Het grote verschil? In een Ligier of Microcar brommobiel mag je al wel rijden zonder rijbewijs B. Ideaal voor (eventueel) meerdere gezinsleden dus, want al vanaf 16 jaar mag je in een brommobiel rijden mits je in het bezit bent van een bromfietsrijbewijs. 

Belangrijk voordeel is dat u geen  houderschapsbelasting betaalt.

Ligier Group Benelux

Wij zijn al 33 jaar de officiële importeur van Ligier en Microcar brommobielen in Nederland, daarnaast voor België en Luxemburg. Mobiliteit zonder autorijbewijs (met AM rijbewijs), daarin zijn wij gespecialiseerd. Wij hebben alles wat u zoekt. Voor iedereen vanaf 16 jaar hebben wij een oplossing. Gaat uw voorkeur uit naar comfortabel, sportief of de nieuwste techniek? U vindt het bij ons. Bekijk het aanbod en ontdek de mogelijkheden van de brommobielen van Ligier en Microcar.

Ligier buitenzijde gebouw
Voertuig binnen 3

Minder ruimte? Dat valt reuze mee!

Maar een brommobiel is toch veel kleiner denk je wellicht? Nou, dat valt reuze mee! De brommobiels van de Ligier Group hebben nog steeds twee zitplaatsen (wat meestal voldoende is) en door de ontbrekende achterbank is er genoeg ruimte voor bagage, boodschappen of wat je ook maar wilt vervoeren.

Meer informatie?

Ligier rood met dame buiten
Ligier binnenzijde met handen op stuur

Plan direct een proefrit!

De dichtstbijzijnde dealer neemt contact met u op