ligier met laadbak van voorzijde met blauwe achtergrond

45 km auto met laadbak voor het echte werk

Ruimte opgeven voor een 45 km auto? Dat is niet altijd nodig! Een 45 km auto (officieel genaamd brommobiel) is tegenwoordig net een kleine personenauto. Je mag met maximaal twee personen in een 45 km auto rijden en waar normaal gesproken nog twee personen op de achterbank kunnen zitten, is er ruimte voor boodschappen, je sporttas of meer. 

Het rijden in een brommobiel is veiliger en comfortabeler dan een bromfiets of scooter. Het geeft je de voordelen van een auto, maar zonder de hoge kosten van een periodieke APK-keuring, wegenbelasting en hoog brandstofverbruik.

Kortom: een volwaardig alternatief voor een auto.

auto met laadbak die kiept inclusief persoon

Van alles vervoeren met een 45 km auto met laadbak

Een 45 km auto is wel wat compacter dan een auto. Toch hoef je niet in te leveren op de mogelijkheid om kleine lading spullen te vervoeren. Je kunt namelijk van alles vervoeren met een 45 km auto met laadbak.

De auto is nog steeds net zo compact als een normale 45 km auto, maar biedt meer laadruimte door de toevoeging van de pick-up oftewel een laadbak. Hierdoor is de 45 km auto zeer geschikt als bedrijfswagen en kun je hem alsnog ook privé gebruiken.

Regels 45 km pick-up auto

De regels voor een korte 45 km auto met laadbak zijn hetzelfde als een gewone 45 km auto. Dit betekent dat je voor een 45 km auto met een laadbak ook geen autorijbewijs nodig hebt. Een AM-rijbewijs, oftewel bromfietsrijbewijs is voldoende.

Je kunt een 45 km pick-up auto vanaf 16 jaar besturen. Ideaal wanneer je nog geen rijbewijs hebt, te jong bent om een autorijbewijs te halen of wanneer je rijbewijs niet verlengd is. De lange versies van de 45 km pick-up auto mogen bestuurd worden met een autorijbewijs.

 

Brommobiel met laadbak opties

Met een brommobiel met laadbak heb je de mogelijkheid voor al je werkzaamheden. Je hebt genoeg ruimte om alle spullen op te bergen die nodig zijn voor je werkzaamheden of om te vervoeren.

Hoe en hoeveel opbergruimte je wilt hebben is aan jou. Bij Ligier zijn er verschillende mogelijkheden zodat de 45 km pick-up auto aanpasbaar is aan jouw wensen. Bijvoorbeeld met of zonder zijkisten, trekhaak, signalering of uniek Clip-systeem.
Zelfs aan een kiepplatform, dekzeilen, hogedrukreiniger en vuilopvangbak is gedacht. 

Elektrische brommobiel met laadbak

De brommobiel met laadbak is een duurzame keus. Geen hoge brandstofkosten, geen milieu vervuilende uitstoot. Want de 45 km auto met laadbak van Ligier is 100% elektrisch. De 45 km pick-up van Ligier is het model Pulse 4. Deze modulaire bedrijfsauto biedt altijd een effectieve oplossing. Deze is een stuk goedkoper en schoner dan de gemiddelde bedrijfsauto.

De voordelen van een 45 km auto bedrijfsvoertuig:

  • Geen periodieke APK keuring
  • Geen wegenbelasting
  • 100% elektrisch
  • Modulair dus voor elke situatie een oplossing
  • Voldoende opbergruimte
 

Je hoeft niet te kiezen tussen een kleine bedrijfswagen of een auto voor in je vrije tijd. Een elektrische brommobiel met laadbak is beide. Je gaat heen waar je wilt en je neemt mee wat je wilt met de modulaire en praktische 45 km pick-up auto. 

Naast de Ligier Pulse 4 is er ook de microcar M-cross met laadbak mogelijkheden, daarover meer op de m.cross pagina.

Lees ook:

Een brommobiel als tweede auto | Ligiergroup
Een brommobiel als verjaardagscadeau | Ligiergroup

persoon loopt naast 45km auto met laadbak
Vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons dan gerust weten via het formulier hiernaast. Wij proberen zo spoedig mogelijk op u te reageren!

* gegevens worden niet met derden gedeeld

Delen:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Gerelateerde berichten:
Microcar op parkeerplek
Geen onderdeel van een categorie
Arjan
Microcar: een voertuig of merk?

Microcar: een voertuig of merk? Wat is een Microcar? Eigenlijk is een Microcar een brommobiel merk. Een brommobiel lijkt op een kleine personenauto, maar mag maximaal

Lees Verder »