5 manieren om meer uit uw 45 km auto te halen

Het in bezit hebben van een 45 km auto is op zichzelf al een feestje. Zo hoef je geen wegenbelasting te betalen, is er altijd wel een plekje vrij op het parkeerterrein en de brommobiel van Ligier Group is laag in verbruik. ‘Wat heeft een mens nog meer nodig?’, horen we je denken. In principe niets!

Maar zoals we gewend zijn in Nederland, kan ‘goed’ altijd ‘beter’ worden en kan ‘beter’ een poging doen om perfectie na te streven. Daarom bespreken we in dit blog 5 manieren hoe je nog meer uit je 45 km auto kunt halen. Zo wordt het nóg lastiger om de glimlach van je gezicht te krijgen als je in je brommobiel rijdt.

1 – Afspeellijst maken voor onderweg

Voor veel mensen is auto rijden erg ontspannend. Even het hoofd leegmaken terwijl je van A naar B rijdt. Iets wat daaraan kan bijdragen, is het luisteren naar muziek. Daarom zijn veel van onze modellen uitgerust met een Hifi Pioneer, die bestaat uit 2 tweeters en 2 luidsprekers. Maar wat heb je hieraan als je niet over de juiste afspeellijst beschikt? Sommige nummers lenen zich nu eenmaal beter voor onderweg dan de andere. Daarom raden wij je aan om een playlist aan te maken die louter bestaat uit nummers waar je blij van wordt. Naar huis rijden was nog nooit zo relaxed!

Carplay-Ligier
Tijd met geld

2 – Leg wat te snoepen in de brommobiel

Het is ook goed mogelijk dat je juist de aandacht bij het verkeer wilt houden. Muziek is in zo’n geval wellicht niet het allerbeste idee. Wat dat wél is, is het eten van een snoepje of een andere snack. In de schappen van de supermarkt liggen veel snoepsoorten, die verpakt zijn in ‘pocket formaat’. Aangezien een brommobiel niet de ruimte heeft van een normale auto, is dit ideaal. Daardoor kun je even een pepermuntje in de mond stoppen, terwijl je op het stoplicht wacht. Het rijden in je 45 km auto wordt zo nog leuker!

3 – Luchtverfrisser

Ken je de geur die een (45 km) auto heeft zodra hij net uit de fabriek komt? Die zul je na enkele ritjes waarschijnlijk niet meer terugkrijgen. Ligier Group heeft een manier bedacht hoe de auto fris en fruitig kan blijven ruiken. Tegenwoordig zijn er speciale uitvoeringen van de luchtverfrisser op de markt, die geschikt zijn voor brommobielen. Deze kun je bevestigen aan de voorzijde van de blazer in je brommobiel. Daardoor verspreidt zich een aangename ‘parfum’ door het wagentje.

Microcar wit met vrouw stock 1
hoofdlamp auto linker voorzijde

4 – Bestickeren

Een 45 km auto van Ligier Group wordt gekenmerkt door een strak design en zijn aantrekkelijke specificaties, zoals airconditioning, Bluetooth en een achteruitrijcamera. Maar het kan natuurlijk altijd ‘cooler’. Kleur je graag buiten de lijntjes en wil je wat toevoegen aan de brommobiel wat niemand anders heeft? Laat je brommobiel dan bestickeren. Dit is bijvoorbeeld een erg aantrekkelijke optie voor restaurants, die een 45 auto inzetten voor de bezorging. Laat de tagline of het logo van je bedrijf bedrukken en bespaar op die manier advertentiekosten!

5 – Brommobiel leasen

Vaak wordt gedacht dat een leaseauto alleen bedoeld is voor rijke zakenlui. Maar bij Ligier Group bewijzen we dat dit niet zo is. 

Een brommobiel leasen behoort namelijk ook tot de opties bij ons! Het principe is heel simpel. Nadat je een leasecontract (incl. verzekering) bij ons hebt afgesloten, betaal je een vast bedrag per maand. 

Op die manier heb je een 45 km auto in het bezit tegen een aantrekkelijke prijs en hoef je niet direct een bedrag af te tikken van een paar duizend euro.

Ben je nieuwsgierig bij welke modellen dit mogelijk is, of wil je meer weten over service en onderhoud?

Ontdek het op onze website!


Lees ook:

Een brommobiel kopen? Waar let je op | Ligier Group
Parkeren met een brommobiel doet u zo | Ligier Group

 
ligier meer weten
Picture of Bart Seelen

Bart Seelen

Mijn naam is Bart Seelen en ik ben werkzaam als adviseur voor Ligier Group Benelux.
Ik kom graag in contact met brommobielrijders.