Ligier js50 versus Ligier js60

De Ligier brommobiel modellen

De Ligier brommobiel modellen zijn dé oplossing voor senioren die mobiel willen zijn. Ook voor jongeren die meer comfort en veiligheid willen dan op de brommer of scooter. Zonder de kosten van wegenbelasting en APK is de brommobiel zeer geschikt als alternatief vervoermiddel of tweede auto. 

Ligier JS60 Blauw zijkant

Jarenlange ervaring

Het brommobiel merk Ligier is het meest luxe en sportieve merk van de Microcar-Ligier Groep. Met een Ligier brommobiel hoef je niets in te leveren op luxe en comfort. Alles wat je in een personenauto vindt, zit ook in de Ligier modellen. 

Dankzij jarenlange ervaring van Ligier in de autosport zijn de ontwerpers erin geslaagd een veelzijdige brommobiel te ontwikkelen. Ligier brommobielen hebben een combinatie van dynamisch rijgedrag met veel comfort en een sportieve uitstraling met elegante details. 

 

Welke Ligier brommobielen modellen zijn er?

De laatste modellen zijn de JS50 en de JS60, die beide in twee verschillende uitvoeringen te krijgen zijn. De JS50 in Sport Young en Sport Ultimate, de JS60 in Chic en Sport.

Je kunt niet alleen kiezen uit modellen en uitvoeringen, maar ook uit vele extra’s. Ondanks dat de Ligier brommobiel al luxer en uitgebreider is dan de gemiddelde brommobiel, kun je deze nog meer aanpassen aan je eigen wensen. Denk aan een upgrade van het multimediasysteem met Apple Carplay of Android Auto, stuurbekrachtiging, airco, en meer. 

Alle Ligier brommobielen zijn uitgerust met innovatieve veiligheidsfeatures. Denk aan dubbele ruitenwissers, schijfremmen voor en achter, LED daglichten en deurversterking. 

Ligier js50 rood zijkant

Brommobiel model: JS50

De JS50 is een eigentijdse en sportieve Ligier brommobiel model die bewijst dat een mooi design en comfortabel rijgedrag goed samen gaan. De lichtmetalen spaakvelgen in satijn zwart geven de JS50 een stoere, sportieve look. De aluminium spaakvelgen zijn er niet alleen voor de look. Ze zorgen voor een betere rijbeleving, verhogen de duurzaamheid van de remmen, de banden en zijn zelf ook erg duurzaam.

De JS50 is een Ligier brommobiel welke standaard met een Progress motor wordt geleverd. Je hebt de mogelijkheid om te upgraden naar een DCI motor die zuiniger is. Per 100km verbruikt de DCI motor 3.4L ten opzichte van de 3.8L die de Progress motor nodig heeft voor 100km. Dat de DCI motor ook nog stiller is, is niet geheel onbelangrijk.

 

JS50 Sport Young

De Ligier brommobiel JS50 Sport Young wordt standaard geleverd met 15” lichtmetalen velgen, chromen uitlaten en zwart dak. Door het zwarte dak lijkt het alsof de JS50 een panoramadak heeft. Hierdoor krijgt het een nog luxere uitstraling. Ondanks dat je de Sport Young best kunt uitbreiden, zijn bepaalde extra’s gereserveerd voor de Sport Ultimate uitvoering.

JS50 Sport Ultimate

Standaard wordt de JS50 Sport Ultimate met 16” lichtmetalen velgen, multimediasysteem, achteruitrijcamera, parkeersensoren en mistlampen geleverd. Het interieur is afgewerkt met sportieve lederen bekleding met suède look en rode stiksels. Wat alleen mogelijk is bij de JS50 Sport Ultimate is het toevoegen van stoelverwarming.
Daarnaast kunt u de Sport Ultimate in exclusieve kleuren krijgen zoals Reef Blue Metal en Asphalt Solid Grey.

Ligier js50 rood rijdend

Brommobiel model: JS60

De Ligier brommobiel JS60 is een premium SUV onder de brommobielen. Dit model heeft een hoge zit, lage tildrempel en riante uitrusting. De sportieve voordelen onderscheiden de JS60 van een gewone brommobiel. Het design is geïnspireerd op auto’s van topmerken. De koplampen en achterlichten die zijn bijvoorbeeld geïnspireerd door Porsche. De JS60 ziet er van binnen en buiten uit als een luxe SUV.

Beide uitvoeringen van de JS60 worden geleverd met LED verlichting voor en achter, inclusief geïntegreerde knipperlichten, en een achteruitrijcamera. Ook dit model kan worden geüpgraded van een Progress motor naar een DCI motor.

JS60 Chic

De JS60 Chic heeft metallic grijs 15” lichtmetalen velgen met zwarte two-tone diamantafwerking en een panorama look dak. De velgen zijn ontworpen om een uitzonderlijke soepele wegligging te bieden en geven de auto een chique SUV uitstraling. Net als bij de JS50 is de JS60 een Ligier brommobiel welke verschillende extra’s heeft, maar sommigen zijn toch gereserveerd voor voor de JS60 Sport.

JS60 Sport

De Sport uitvoering van de JS60 wordt geleverd met 16” extreme velgen in mat zwart. De grotere velgen zorgen ervoor dat de besturing scherper en communicatiever is. De Extreme velgen geven de JS60 een echte sportieve SUV look en feel. De sportieve design van de dubbele uitlaat met turbo jet look maakt het helemaal af. Ook blijft het interieur niet achter. Verwacht sportieve lederen bekleding met suéde look, rode stiksels en diamant patroon.

Ligier JS60 SPORT ULTIMATE rijdend

Brommobiel Ligier

De Ligier brommobielen modellen zijn eigentijds, sportief en vooral luxe. Ligier heeft er niet alleen voor gezorgd dat je alle gemakken en comfort van een personenauto terugvindt in je brommobiel, maar ook voor de design en luxe.
Wil je een Ligier brommobiel model bekijken en vooral zelf de luxe en comfort ervaren? Maak dan een afspraak bij een van de Ligier dealers. Daar kun je ook al je vragen stellen over alle extra’s om de brommobiel aan te passen naar wens. 

Lees ook:

Parkeren met een brommobiel doet u zo | Ligier Group
De Ligier Brommobiel modellen| Ligier Group

Picture of Bart Seelen

Bart Seelen

Mijn naam is Bart Seelen en ik ben werkzaam als adviseur voor Ligier Group Benelux. Ik kom graag in contant met brommobielrijders!

Vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons dan gerust weten via het formulier hiernaast. Wij proberen zo spoedig mogelijk op u te reageren!

* gegevens worden niet met derden gedeeld

Delen:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Gerelateerde berichten:
Microcar op parkeerplek
Geen onderdeel van een categorie
Arjan
Microcar: een voertuig of merk?

Microcar: een voertuig of merk? Wat is een Microcar? Eigenlijk is een Microcar een brommobiel merk. Een brommobiel lijkt op een kleine personenauto, maar mag maximaal

Lees Verder »