Ontdek onze nieuwste JS60 Chic

Ben je op zoek naar een mooie en unieke brommobiel die zich in het kort laat omschrijven als luxe en comfortabel met een majestueuze uitstraling? Dan is het hoog tijd om kennis te maken met ons nieuwste model: de JS60 Chic. Onze nieuwste brommobiel heeft een zeer stijlvolle afwerking en een hoge zit, waardoor dit model onder de brommobiels valt onder de SUV’s. De Ligier JS60 Chic is de ultieme brommobiel waar een stijlvol design en luxe vanbinnen en -buiten samenkomen. De JS60 Chic komt in drie varianten. Ontdek ze hier allemaal!

3 luxe SUV stijl brommobielen

Onder de Ligier SJ60 Chic vallen de volgende drie modellen:

  • Ligier JS60L Chic Progress
  • Ligier JS60L Chic DCI
  • Ligier JS60L Chic Sun DCI (met airco en stuurbekrachtiging)

Deze zijn allemaal standaard voorzien van de nieuwe 15’ velgen met diamantafwerking in het zwart en metaalgrijs.  Zowel voor als achter voorzien van LED verlichting met lichtsignatuur en een achteruitrijcamera. Vergeet daarnaast niet de comfortabele stoelen, hoge zit, lage tildrempel en de fantastisch luxueuze uitstraling.
Kortom, een hoop luxe voor een compacte brommobiel. Niet voor niets zien we de Ligier JS60 als de ultieme brommobiel anno nu.

ligier meer weten
hoofdlamp auto linker voorzijde

Crashtest approved

Net als alle andere Ligier voertuigen beschermt ook deze brommobiel je maximaal bij een aanrijding. Dit is veelvuldig getest middels dummies en virtuele crashtests. Je kunt je dan ook absoluut veilig voelen in een Ligier brommobiel. Veiligheid staat altijd voorop.

Dubbelen ruitenwissers

Ligier biedt als enige dubbele ruitenwissers op brommobielen. Dit zorgt ervoor dat de bestuurder, zowel als de bijrijder optimaal zicht hebben op de weg. Ook tijdens een flinke bui heb je dan genoeg zicht in de Ligier JS60 Chic.

losse stoel binnenkant auto
binnenkant auto 1

Achteruitrijcamera

Hoe compact de auto ook is, een achterijtrijcamera is tegenwoordig geen overbodige luxe meer. Vandaar dat je die ook standaard vindt in de JS60 Chic

Verkrijgbaar in diverse kleuren

De JS60 Chic is in alle drie de varianten verkrijgbaar in de volgende kleuren:
Metallic Wit, Graphite Grijs, Toledo Rood en Intense Zwart.
In elke kleur oogt de microauto chique en is het bijna niet zichtbaar dat het hier om een brommobiel gaat die maximaal 45 km/u kan rijden. Het luxe design en majestueuze uitstraling zorgen ervoor dat de JS60 Chic een echte eyecatcher is waar je met trots in kunt rijden. Voor welke kleur ga jij?

AVANT BLANC NACRE
AVANT BLANC NACRE
AVANT NOIR INTENSE
Ligier JS60 Chic brommobiel in Toledo Rood

Voor wie is de Ligier JS60 Chic?

De Ligier JS60 Chic brommobielen zijn voor iedereen die graag stijlvol en makkelijk vervoer zoekt. Je hebt geen rijbewijs B nodig voor het mogen rijden in een Ligier of ander soort minicar. Dat maakt onze brommobielen interessant voor jong en oud. Al vanaf 16 jaar mag er in onze sportieve brommobielen gereden worden en ook voor senioren is een 45 km auto ideaal om mobiel te zijn en zelfstandig van hot naar her te kunnen komen.

Zeker onze Ligier JS60 Chic is dankzij zijn luxueuze uitstraling en strakke design erg interessant voor diverse doelgroepen. Zo ook voor de stadsmens die zich graag snel, makkelijk én stijlvol verplaatst binnen de drukke stad. Onze moderne brommobiel biedt dankzij zijn compactere formaat meer mogelijkheden in de binnenstad en hard rijden mag je hier toch niet. Ideaal toch?

Kies voor de SUV onder de Ligier brommobielen

Ben je zeer benieuwd geworden naar de diverse modellen en de extra opties van de JS60 Chic? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of kom het zelf ervaren. Vraag direct een gratis proefrit aan bij één van onze dealers bij je in de buurt. Zo kun je zelf ervaren hoe comfortabel, veilig en soepel onze luxe en nieuwste SUV onder de Ligier brommobielen rijdt: ontdek de Ligier JS60 snel zelf!

Lees ook:

5 manieren om meer uit je 45 km auto te halen| Ligiergroup
Een brommobiel als verjaardagscadeau | Ligiergroup

Bart Seelen

Bart Seelen

Mijn naam is Bart Seelen en ik ben werkzaam als adviseur voor Ligier Group Benelux.
Ik kom graag in contact met alle brommobielrijders.