RIJDEN VANAF 16 JAAR

Heb jij al eens gedacht aan een Ligier of Microcar brommobiel? Al vanaf je 16e mag je daarin rijden. En dat is écht rijden met luxe voorzieningen in een sportief interieur. Kijk maar eens naar de huidige generatie brommobielen: die zien eruit als een volwaardige, compacte auto met een prachtig design.

Écht rijden, in een luxe brommobiel

Zoveel lekkerder dan de brommer of scooter! Je rijdt veel veiliger, zit altijd droog en hebt plek voor twee personen. Je geniet van airconditioning en een HiFi-systeem met Android Auto en Apple CarPlay om je mobiel te verbinden. En je bent af van die helm, dus je komt met een strak kapsel bij je vrienden aan.

Een autorijbewijs heb je niet nodig, je AM rijbewijs volstaat om in een brommobiel te mogen rijden. Heb je je brommerrijbewijs gehaald, stap je dus zo in een Ligier of Microcar. Tegelijk vormt het rijden in een brommobiel een mooie opstap en ervaring richting het halen van je B rijbewijs.

Makkelijk parkeren op de kleinste plekjes en wát een ruimte voor je boodschappen en een weekendtas! Moeten we nog langer doorgaan over de vele voordelen van een Ligier of Microcar brommobiel? Jij weet genoeg, toch?

Lees ook:

Parkeren met een brommobiel doe je zo | Ligier Group
Alle Ligier brommodellen | Ligier Group

Bart Seelen

Bart Seelen

Mijn naam is Bart Seelen en ik ben werkzaam als adviseur bij Ligier Group Benelux. Ik kom graag in contant met brommobielrijders!