Prijs- en klimaatwinst voor bezorgsector!

Zorgeloos jonge gebruikte Ligier Pulse 3 scooters leasen

Ondernemers opgelet!
Gun bezorgers, klanten en de stad de veiligheid en duurzaamheid van refurbished Ligier Pulse 3 scooters

Een groeiend aantal ondernemers in de Belgische en Nederlandse bezorgsector ontdekt de voordelen van de Ligier Pulse 3. De elektrische driewielscooter is gemaakt om je een snelle, schone en veilige weg door het drukke stadsverkeer te banen. Gezien de populariteit van dit klimaatvriendelijke bezorgalternatief, neemt de vraag naar jonge gebruikte Pulse 3 scooters toe. Daarom introduceert Ligier Groep Benelux een zakelijk leaseprogramma voor refurbished ‘ecoscooters’.

Refurbished Pulse 3 van Ligier – niet van nieuw te onderscheiden

Met dit duurzame initiatief waait het begrip refurbished over van de techsector naar de mobiliteit- en bezorgsector. Refurbishing – het zodanig reviseren van technische producten dat ze niet van nieuw te onderscheiden zijn en weer jaren meekunnen – is een goed en duurzaam gebruik voor onder meer iPhones, tablets en laptops. Refurbishing zorgt voor een langere levensduur en verlaagt de drempel voor de aankoop van premium merken, zoals Apple.

Bezorgers en klanten gaan voor veilig en duurzaam

Als premium merk in de mobiliteitssector ontwikkelde Ligier de Pulse 3. Deze 100% elektrische driewielscooter voor de zakelijke markt biedt ondernemers maximale flexibiliteit in operationele bezorgprocessen in drukke steden. Als ondernemer heb je een streepje voor op je concurrenten door bezorgers het comfort, de veiligheid en de uitstraling van deze wendbare en schone scooter te gunnen. Ook klanten, die steeds kritischer zijn op de impact van bezorgdiensten op de luchtkwaliteit in steden, waarderen dit alternatief dat dankzij de drie wielen veiliger is dan de elektrische fiets.

De Ligier Pulse 3 elektrische scooter maakt deel uit van het Ligier-assortiment voor de zakelijke markt. De basis daarvoor bestaat uit slimme bedrijfsvarianten van de brommobiel die dankzij hun compacte uitvoering veel voordelen opleveren in het drukke stadsverkeer. Sinds de introductie van Ligiers eerste ‘ecoscooter’, is de Pulse 3 een vertrouwde verschijning in het Franse stadsverkeer. Niet alleen koeriersdiensten, pakjesbezorgers en mobiele apothekers maken er gebruik van, ook steeds meer Franse postbezorgers profiteren van de voordelen.

pulse 3 model wit

Ligier Pulse 3

Refurbished
Vanaf € 199 Maandelijks
  • 110 km actieradius
  • 65 kg laadvermogen
  • Full operational lease

‘De elektrische scooter die bezorgprofessionals soepel, schoon en veilig met veel vracht door het stadsverkeer laat laveren’

Sleutelkenmerken Ligier Pulse 3

Die voordelen zijn legio. De Ligier Pulse 3 is volledig elektrisch en daarmee 100% duurzaam, schoon en stil. Voor de 45 km-uitvoering die bij uitstek geschikt is voor het stadsverkeer is geen autorijbewijs nodig. De 4,8 kW batterij levert een actieradius van 110 km en is snel op te laden. De transportcapaciteit is indrukwekkend. Bezorgers beschikken over twee ruime laadcompartimenten van respectievelijk 45 kilo (achter) en 20 kilo (voor).

Kies als werkgever voor duurzame wendbaarheid en veiligheid

Het grootste voordeel voor bezorgers is de combinatie van wendbaarheid en veiligheid. Pakjes- en maaltijdbezorgers, maar ook monteurs die met hun gereedschapskist van huis naar huis gaan, zijn kwetsbaar in het drukke stadsverkeer. Dankzij de uitvoering met drie wielen is de Ligier Pulse 3 even wendbaar als stabiel en veilig. Die veiligheid wordt vergroot door het gepatenteerde Ligier Professional Pendelsysteem. Hiermee kan de bestuurder het overhellen in bochten optimaal afstemmen op de persoonlijke rijvoorkeur en -ervaring. Resultaat: maximale stabiliteit en veiligheid, zowel tijdens het rijden als in stilstand.

Zorgeloos gebruikte Ligier Pulse 3 scooters leasen

Klein of groot bezorgscooter-park, bedrijven die kiezen voor duurzaam ondernemen en bezorgers aan zich willen binden, doen nu goede zaken. 100% refurbished jonge gebruikte Ligier Pulse 3 scooters leasen is kostenefficiënt en zorgt voor zorgeloos gebruik en maximale bedrijfszekerheid. Ga ook voor de zekerheid van onze full operational lease-formule en maak een afspraak voor een offerte op maat.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden?

U bent van harte welkom om eens een proefrit te maken of om al uw vragen te stellen over de Pulse 3. 

Ligiergroup Benelux

Koolmijnlaan 142
3582 Beringen

T. (+32) 011 56 13 11
T. 0800 30 643 (gratis)
M. info@ligiergroup.be

BTW BE 0428.898.465
H.R.H. 65781