Myli

Elektrische brommobiel.

beschikbaar voorjaar 2023.

Myli, de nieuwe elektrische brommobiel

De nieuwe maatstaf in brommobielen
Myli, dit voorjaar leverbaar met een elektromotor, herdefinieert comfort dankzij zijn perfect stille rit, uitzonderlijke rijeigenschappen en ultramoderne uitrusting. Myli zal je in alle omstandigheden verleiden, zowel in de stad als onderweg.

De voorstelling van de 100% elektrische Ligier Myli komt dichterbij… Nog enkele maanden geduld, en deze zal te bezichtigen zijn in onze showrooms.

De details zijn ondertussen al bekend:

  • 4 versies
  • batterij: 4, 8 of 12KW
  • prijs vanaf € 13.995

Myli - Connected, net als u.

Beschikbaar voorjaar 2023

Geniet met de Myli van alle voordelen van een elektrische brommobiel. Voel de emotie van een perfect stille rit en het plezier van een rijden zonder uitstoot.

De in Frankrijk gebouwde Myli is het resultaat van een uitgebreid onderzoek en gedetailleerde ontwikkeling in combinatie met alle kennis die Ligier opgedaan heeft met de elektrische voertuigen die zij al jaren bouwt voor de zakelijke markt.

Duurzame mobiliteitsoplossing

Gebruik de Myli voor korte trips, woon-werkverkeer en alle andere ritten of u nu een stads- of plattelandsavonturier bent. Myli is de beste manier om uw werk, uw universiteit en uw vrienden te bereiken. Met een groot bereik van de batterij, rij je zonder zorgen.

Myli wordt geleverd met een kabel om op te laden. De accu is volledig opgeladen binnen 2u30* met uw normale stopcontact of een openbaar laadstation.

Gemakkelijk op te laden, u hoeft niet meer naar het tankstation voordat u uw rit vervolgt.

Geniet nog meer van uw dagelijkse ritten dankzij de heerlijke stilte. 

Voor iedereen

Configureer uw Myli met een groot aantal opties en uitrustingen en geniet van een unieke rijervaring in de toekomst! 

De ideale elektrische brommobiel

Rij als eerste in een Myli. Blijf op de hoogte.