Over ons

Ligier Group is al meer dan 30 jaar officieel importeur van Ligier en Microcar. De brommobielen van Ligier Group beschikken over een eigen karakter. Sportieve lijnen, innovatieve motoren en een royale uitrusting! Laat u verleiden door het complete aanbod van Ligier en Microcar. De brommobielen van beide merken worden geproduceerd in Frankrijk. Ligier Group B.V. vindt maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) erg belangrijk. We nodigen u graag uit om bij uw lokale dealer ons huidige aanbod te komen bekijken. Wilt u meer over onze importeurorganisatie weten? Wordt dan lid van onze nieuwsbrief en download nu ons ebook!

Ontstaan Ligier Group

In 2008 heeft Ligier het bedrijf Microcar overgenomen. Door het samenvoegen van Ligier Automobiles en Microcar is Ligier Group ontstaan. Samen vormen zij de toonaangevende producent op het gebied van 45 kilometer voertuigen. Steunend op de topsportervaring van Ligier en de 30 jarige ervaring van Microcar om in serie 45 km voertuigen te produceren staat er nu een toonaangevende fabrikant van 45 km voertuigen.

Dankzij deze 40 jaar ervaring slaagt de Ligier Group er continue in nieuwe modellen te ontwikkelen en te blijven innoveren dit ten gunste van steeds efficiëntere voertuigen.

Inmiddels staat de derde generatie Ligier aan het hoofd van de onderneming en zijn wij wereldwijd marketleider op het gebied van AM Voertuigen. De voertuigen van Ligier worden in een tweetal fabrieken onder de strengste kwaliteit eisen in Frankrijk gebouwd. De voertuigen worden inmiddels  in meer dan 20 landen over de gehele wereld verkocht.  

Ligier formule 1
Benelux map

Dealernetwerk

Van Groningen tot Limburg: je vindt de Ligier en Microcar brommobielen bij diverse dealers door heel Nederland. Zo is er altijd wel een dealer bij jou in de buurt. Bekijk de kaart en ontdek bij welke dealers je terechtkunt om een brommobiel aan te schaffen of te leasen.

Download het Ligier Group ebook

Wordt nu lid van onze nieuwsbrief en ontvang meteen een download van ons ebook.