Services

Klanttevredenheid is de kern van onze strategie! Daarom genieten de brommobielen van Ligier en Microcar en de professionele bedrijfsvoertuigen van Ligier van de beste dienst na verkoop! Vertrek met het volste vertrouwen: de aankoop van een brommobiel of een bedrijfsvoertuig is uw garantie op een reactieve en attente service. Brommobielen van alle merken zijn welkom bij onze dealers!

Financiering

Rijd nu en betaal per maand. Ligier Group werkt samen met Bekaro om u een financieringsoplossing aan te bieden voor uw nieuwe of gebruikte Ligier of Microcar. 

Door deze oplossing kunt u nu direct gaan rijden in uw Ligier of Microcar en betaalt u de brommobiel verspreid in maandelijkse vaste termijnen. Na afloop van de financiering is de brommobiel volledig van u!

Financieren
anwb vlag

Verzekering

Voor het verzekeren van uw nieuwe of gebruikte Ligier of Microcar hebben wij een samenwerking met ANWB / Unigarant. Dit is de specialist op het gebied van brommobiel verzekeringen. Met deze unieke brommobiel verzekering rijdt u met een veilig gevoel weg. Dankzij de zeer gunstige polisvoorwaarden, scherpe tarieven en service gerichte werkwijze, bieden wij de verzekering voor uw Ligier of Microcar. Deze verzekering kunt u afsluiten voor uw net gekochte Ligier of Microcar, mar rijdt u al enige tijd met een Ligier of Microcar dan nodigen wij u graag uit om de condities en voorwaarden te vergelijken, mogelijk is het voor u interessant om over te stappen naar deze verzekering.

Garantie

Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw nieuwe Ligier of Microcar perfect wordt afgeleverd. Alle nieuwe Ligier en Microcar modellen zijn standaard ook voorzien van 2 jaar uitgebreide fabrieksgarantie

Mocht u onverhoopt toch stranden met uw Ligier of Microcar dan kunt u tijdens de garantieperiode kosteloos gebruik maken van de 24 uurs hulpdienst. Waar in Nederland u ook staat, wij zorgen ervoor dat u en uw auto veilig naar de dealer wordt gebracht.

Persoon kijkt naar een motor
Velg met boor

Service en onderhoud

Voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw brommobiel kunt u terecht bij de officieel Ligier Microcar dealer. Uiteraard beschikken wij over alle kennis aangaande Ligier en Microcar, maar mocht u rijden met een brommobiel van een ander merk, dan bent u ook bij onze dealers van harte welkom voor onderhouds- en reparatie werkzaamheden.  

Bij iedere Ligier of Microcar wordt er vanuit de fabrikant een onderhoudsinterval voorgeschreven van 5.000 kilometer. Het advies is dan ook om u zich hier aan te houden.
Als u iedere 5.000 km het onderhoud laat uitvoeren bij een erkend Ligier Microcar dealer kunt u ook gebruik blijven maken van de garantie

Schadeherstel

Het overkomt ons allemaal en gebeurd altijd volledig onverwacht. Schade aan uw brommobiel. Gelukkig zijn de brommobielen van Ligier en Microcar voorzien van een groot aantal veiligheid items waardoor u zelf altijd goed beschermd in de brommobiel zit. Maar dan nog kan uw brommobiel schade oplopen.

Voor een goed advies hierover adviseren wij u om de Ligier Microcar dealer bij u in de buurt te bezoeken. De specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden welke voor u het beste passend zijn. Ook wanneer u rijdt met een brommobiel waarop u al een verzekering heeft afgesloten, dan nog bent u altijd welkom om samen met de specialist van uw dealer het vergelijk te maken met uw huidige verzekering. 

Microcar doorzichtig