Schadeherstel

Het overkomt ons allemaal en gebeurd altijd volledig onverwacht. Schade aan uw brommobiel. Gelukkig zijn de brommobielen van Ligier en Microcar voorzien van een groot aantal veiligheid items waardoor u zelf altijd goed beschermd in de brommobiel zit. Maar dan nog kan uw brommobiel schade oplopen.

Voor een goed advies hierover adviseren wij u om de Ligier Microcar dealer bij u in de buurt te bezoeken. De specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden welke voor u het beste passend zijn. Ook wanneer u rijdt met een brommobiel waarop u al een verzekering heeft afgesloten, dan nog bent u altijd welkom om samen met de specialist van uw dealer het vergelijk te maken met uw huidige verzekering. Misschien loopt u wel tegen contractuele verschillen aan of is er voor u een verlaging van het maandtarief mogelijk. Dit is zeker het bespreken waard.

Volledige begeleiding

Doordat onze specialisten in nauw contact staan met de verzekeraars begeleiden zij u gedurende het gehele proces. Van het melden van uw schade tot het herstellen ervan. Vanzelfsprekend werken wij voor alle verzekeringsmaatschappijen. Dus het maakt niet uit waar u verzekerd bent, maar kies ervoor om naar de specialist te gaan.

handen naar elkaar
Velg met boor

Uw schade vakkundig hersteld

De schade aan uw voertuig wordt door onze specialisten vakkundig hersteld, hierbij maken zij gebruik van originele onderdelen en de originele lakkleur. Na het herstellen van de schade kunt u dan ook niet meer zien dat u schade heeft gereden en kunt u nog jarenlang zorgeloos met uw auto rijden.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat u tijdens het herstellen van de schade mobiel blijft, de vervangende auto staat voor u klaar.

Plan direct een proefrit!

De dichtstbijzijnde dealer neemt contact met u op

Ligier binnenzijde met handen op stuur