Service en Onderhoud aan uw brommobiel

Voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw brommobiel kunt u terecht bij de officieel Ligier Microcar dealer. Uiteraard beschikken wij over alle kennis aangaande Ligier en Microcar, maar mocht u rijden met een brommobiel van een ander merk, dan bent u ook bij onze dealers van harte welkom voor onderhouds- en reparatie werkzaamheden.  Alle merken welkom!

Bij iedere Ligier of Microcar wordt er vanuit de fabrikant een onderhoudsinterval voorgeschreven van 5.000 kilometer. Het advies is dan ook om u zich hier aan te houden.
Als u iedere 5.000 km het onderhoud laat uitvoeren bij een erkend Ligier Microcar dealer kunt u ook gebruik blijven maken van de garantie

Volledige begeleiding

De technische specialisten van de officiële Ligier Microcar dealer  worden frequent getraind, zodat zij doorlopend op de hoogte zijn van de laatste technische ontwikkelingen van uw 45 km voertuig. Ook maken zijn gebruik van officieel gereedschap en officiële onderdelen, hierdoor bent u gegarandeerd van de beste service.

Wilt u van te voren weten wat de kosten zijn voor een onderhoudsbeurt, geen probleem, de officieel Ligier Microcar dealer kan u dit exact vertellen. Hierdoor voorkomt u allerlei verrassingen achteraf. 

handen naar elkaar 2
Persoon kijkt naar een motor

Klaar terwijl u wacht

Tijdens het uitvoeren van de reparatie- of onderhoudswerkzaamheden kunt u gebruik maken van de wachtruimte van de dealerbedrijven. Er wordt een heerlijke kop koffie of thee voor u ingeschonken en kunt u rustig de krant of een boek lezen Tijdens het wachten wordt u door de technisch specialisten continue op de hoogte gehouden van de werkzaamheden die aan uw auto worden uitgevoerd. Duurt de reparatie wat langer of heeft u andere plannen, dan zorgen wij ervoor dat u gebruik kunt maken van een vervangende auto, zodat u toch mobiel blijft.

Wij doen graag moeite voor u

Bent u niet in de gelegenheid om zelf de auto naar de werkplaats te brengen, dan komen wij de auto graag bij u thuis ophalen en na het uitvoeren van de onderhoudswerkzaamheden weer terug brengen. Informeer bij uw dealer naar de mogelijkheden.

Bent u onverhoopt gestand met uw brommobiel, neem ook dan contact op met de officieel Ligier Microcar dealer, zij zorgen ervoor dat u dan weer snel mobiel bent.

team met 4 personen
Ligier binnenzijde met handen op stuur

Plan direct een proefrit!

De dichtstbijzijnde dealer neemt contact met u op