Voor wie?

Een brommobiel is eigenlijk geschikt voor iedereen. Hij is makkelijk te besturen en mag al worden gereden met een AM rijbewijs. 

Voor senioren

Wordt uw rijbewijs niet meer verlengd? Heeft u jarenlang auto gereden, maar is dit door omstandigheden helaas niet meer mogelijk? Als u toch mobiel wilt blijven, ook zonder nog in het bezit te zijn van een geldig autorijbewijs, dan kan dat. Ruil uw rijbewijs op het gemeentehuis om voor een AM rijbewijs. U rijdt dan verder met een Microcar of Ligier brommobiel.

Opa met stok 1
Ligier binnenzijde met handen op stuur

Als tweede vervoersmiddel​

Soms zou het zo makkelijk zijn, een tweede auto voor de deur. Droom jij hier eigenlijk ook van, maar lijkt een tweede grote auto erbij nemen zo overdreven? Ga dan voor de middenweg en kies voor een microauto. Ligier Group laat je graag kennismaken met de nieuwste modellen van Ligier en Microcar.

16 tot 18 jarigen

Ben jij nog geen 18, maar wil je al wel graag autorijden? Wist je dat je zonder autorijbewijs al wel in een brommobiel mag rijden? Vanaf 16 jaar mag jij gewoon in een microauto rijden zolang je in het bezit bent van een bromfietsrijbewijs. 

LIGIER JS60 UTLIMATE 1
Ligier voertuig wit

Zakelijk rijden

Als u zich veelvuldig verplaatst in steden is een brommobiel van Ligier Microcar mogelijk het ideale vervoermiddel voor u. Met zijn topsnelheid van 45 km/u kunt u perfect meekomen met al het verkeer in de steden. U reist uiterst comfortabel, want de meeste van onze voertuigen zijn uitgerust met stuurbekrachtiging, airconditioning en lederen bekleding, maar zelfs apple carplay behoort tot de mogelijkheden. Kortom, al het comfort en de luxe die u ook gewend bent in uw personenauto. Ook elektrisch zijn er vele mogelijkheden.