Brommobiel als tweede autootje

Soms zou het zo makkelijk zijn, een tweede auto voor de deur. Droom jij hier eigenlijk ook van, maar lijkt een tweede grote auto erbij nemen zo overdreven? Ga dan voor de middenweg en kies voor een microauto. Ligier Group laat je graag kennismaken met de nieuwste modellen van Ligier en Microcar. Deze brommobielen hebben een sportief en klassiek karakter waardoor ze niet onderdoen voor bijvoorbeeld een Fiat 500. Het grote verschil? In een Ligier of Microcar brommobiel mag je al wel rijden zonder rijbewijs B. Ideaal voor (eventueel) meerdere gezinsleden dus, want al vanaf 16 jaar mag je in een brommobiel rijden mits je in het bezit bent van een bromfietsrijbewijs.

Waarom een brommobiel rijden?

Ben jij benieuwd naar de moderne brommobielen? Hieronder een greep uit de Microcar en Ligier modellen die wij voor u kunnen importeren.

  Geen wegenbelasting voor brommobielen;

  Voelt als een volwaardige wagen die goed te vergelijken zijn met Smart Cars dankzij het sportieve en klassieke karakter;

   De motor beschikt over een snelheidslimiet, maar trekt snel op (elektronisch geregeld);

   Je kunt makkelijk in- en uitstappen;

   Bluetooth en media voor makkelijk afspelen van eigen muziek/audio;

   Airco systeem;

   Relatief zuinig in gebruik;

   Achteruitrijcamera;

   Easy-park assist: automatisch inparkeersysteem;

Ligier blauw buiten met 2 personen
Ligier buitenzijde gebouw

Een betrouwbare dealer: Ligier Group

Al sinds 1980 zijn wij Ligier importeur. Waarom je voor onze dealers kiest? Ons dealernetwerk zit beter in elkaar dankzij ons lange verleden als Ligier dealer en daardoor kunnen wij met betere deals werken. Wij begrijpen ook dat jij uiteindelijk gewoon de beste deal wilt scoren. Gelukkig voor jou leveren wij daarnaast ook gewoon een topservice en eerlijke adviezen, omdat dat onze manier van werken is.

Zowel in Nederland als in België en Luxemburg zijn wij al jarenlang een betrouwbare Ligier dealer. Sinds 1986 zijn wij importeur van Ligier België/Luxemburg en sinds 1995 ook importeur van Nederland.

Minder ruimte? Dat valt reuze mee!

Maar een brommobiel is toch veel kleiner denk je wellicht? Nou, dat valt reuze mee! De brommobiels van de Ligier Group hebben nog steeds twee zitplaatsen (wat meestal voldoende is) en door de ontbrekende achterbank is er genoeg ruimte voor bagage, boodschappen of wat je ook maar wilt vervoeren.

Voertuig binnen 3
Ligier rood met dame buiten

Meer informatie?

Voor meer informatie over de Microcar M.Go4 Premium Sun en andere modellen op onze website kun je altijd een brochure aanvragen of direct een afspraak maken voor een testrit. Tijdens de testrit mag je uiteraard al je vragen stellen. Vind in ons dealernetwerk snel een dealer van Microcar (en Ligier) bij jou in de buurt! Je kunt ook online contact met ons opnemen via het contactformulier.